Власники іноземних автівок мітингували під стінами ОДА (Відео)


Доступне розмитнення автомобілів відстоюють під стінами Верховної Ради тисячі українських водіїв. Депутати, які сьогодні мали працювати у комітетах, роботу перенесли, тому активісти оголосили безстрокову акцію протесту «За доступне розмитнення кожному українцю”. Кажуть, поки блокувати урядовий квартал не планують. Рух прилеглими до адмінбудівель вулицями ускладнюють припарковані авто пікетувальників.

Столичну акцію підтримали і в регіонах. Кілька сотень тернопільських водіїв, членів ГО «АвтоЄвроСила», вирушили до Києва напередодні. Ті, які поїхати не змогли, зібрались сьогодні під стінами Тернопільської ОДА. Кажуть: хочуть заявити про себе і просити підтримки місцевої влади.

  • Я купив своє авто, «Ауді А6», закордоном. За 1650 євро! Тут я за такі гроші пів «Таврії» куплю, – розповідає місцевий активіст «АвтоЄвроСили» Андрій Човган. – За його розмитнення і реєстрацію в Україні треба заплатити ще тисячі євро. Такого немає в жодній іншій європейській країні. Ми порахували, що вартість не має перевищувати 500-600 євро. Тому ми будемо відстоювати доступне розмитнення.
Попередня стаття

Тернополяни зможуть розпоряджатися бюджетом міста (Відео)

Наступна стаття

Завтра тернополяни отримають перші соціальні картки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.