Жителям Тернопільщини пропонують провести годину без електроенергії

Жителів Тернопільщини закликають долучитися до акції «Година землі». Активісти просять сьогодні з 20.30 до 21.30 відмовитися від електроенергії, щоб привернути увагу до екологічних проблем.

 

«Година землі», – це щорічна акція. У світі її проводять уже дванадцятий раз, в Україні – десятий раз. Започаткував акцію Всесвітній фонд природи.

 

«Ми хочемо бути солідарні з усім світом, взявши участь в акції «Година землі». Таким чином ми разом привернемо увагу до екологічних проблем Планети, а зокрема надмірного використання природних ресурсів. Тема цьогорічної кампанії –- «Злови зв’язок з Землею». В усьому світі люди почали втрачати зв’язок з планетою і цей зв’язок нам необхідно  відновити. Тому заохочую усіх взяти участь у цій акції», – каже ініціатор проведення акції «Година землі» на Тернопільщині Іван Бойко.

 

У Тернополі сьогодні від електропостачання на годину відключать замок. А також активісти закликають місцевих жителів приєднатися до цієї акції.

 

 

Попередня стаття

У Збаражі пропонують півтори тисячі гривень кожному, хто прийме безпритульного собаку

Наступна стаття

Степан Кондира

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.