На Тернопільщині через недбалість комірниці дитячого садка отруїлися діти

Завершено розслідування щодо комірниці, недбальство котрої призвело до інфікування сальмонелою 17 дошкільнят

 

 

Збаразьким відділом Кременецької місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно завідуючої господарством одного з дитячих навчальних закладів, обвинуваченої у неналежному виконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило істотну шкоду здоров’ю 17 потерпілих.

 

Так, у ході досудового розслідування встановлено, що особа, перебуваючи на посаді завідувача господарством та одночасно виконуючи обов’язки комірника, неналежно виконала свої професійні обов’язки щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх у дошкільному навчальному закладі, чим спричинила істотну шкоду здоров’ю 17 малолітніх дітей у квітні 2018 року.

 

Через порушення санітарних правил комірником ДНЗ, немарковані курячі яйця без супровідних документів, інфіковані сальмонелою, були видані кухарям навчального закладу для приготування страв вихованцям дитсадка, що надалі призвело до спалаху там сальмонельозу.

 

Розслідування за ч.1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) завершено.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Попередня стаття

На концерті Оксани Мухи тернополяни колядували стоячи (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі покупець супермаркету втратив 40 тисяч гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.