«В Андрія Садового один конкурент – олігархат», – народний депутат Олег Березюк (Ефір)


Цього тижня Україна відзначає 100-річчя проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР. Цю дати Тернопільщина та Хмельниччина традиційно відзначали разом, об’єднавшись в живий ланцюг на мості річки Збруч.

 

До урочистостей у наших краях доєднався львів’янин, народний депутат України, голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» . А опісля завітав до студії Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Про свідомість українців і відзначення Акту Злуки, про передвиборчу програму Андрія Садового і чим він відрізняється від інших кандидатів у президенти, з ким об’єднуватиметься заради перемоги та про те як голосувати українцям, – спілкувалася Надія Березюк.

 

Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Верховній раді Олег Березюк каже, що в кандидата у президенти Андрія Садового є лише один конкурент – олігархат і його представники.

 

– Найперше усе залежить від людей, бо якщо вони не матимуть політичної волі і бажання все завалиться. Без людей не побудуєш ні міста, ні держави. Важливо повернути довіру до влади. Нині обіцяють люди, які 20 років при владі, Порошенко, Тимошенко, а толк? Це не нові обличчя, якщо ми думаємо, що люди змінюються, ми помиляємося. Очільники влади не служать людям, вони служать шістьом власникам постколоніального майна в українській державі, тобто олігархам, – розповідає народний депутат у Верховній раді Олег Березюк.

 

Аби проголосувати вірно, каже Олег Березюк, потрібно затратити час, достатньо переглянути біографію кожного з кандидатів у президенти і прийняти раціональне рішення.

 

– Голосувати не серцем, а розумом. Ні в якому разі не продавати свій голос, бо він немає ціни, він коштує волі.

 

Більше у програмі Позиція на Першому інтернет-телебаченні Тернопільщини МедіаТОР.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині сільський голова підробив документ та привласнив майже 1 га землі

Наступна стаття

Тролейбус, який спалахнув у Тернополі, двадцятилітній

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.