АТП одне, власників двоє. Біля складських приміщень знову збираються люди (Наживо)

 

Сьогодні біля вже скандального АТП на Гайовій знову збираються люди. Від грудня тут двоє людей, які називають себе власниками не можуть поділити це підприємство.

 

Люди, які стоять на вулиці показують документи демонструючи своє право власності, люди які за ворітьми наразі досі з журналістами не спілкувались.

 

Або запобігти порушенню громадського порядку чергують правоохоронці. За даними у ГУНП в Тернопільській області між керівниками підприємства (теперішнім та колишнім) вже деякий час триває цивільно-правовий спір щодо користування будівлями.

 

За даними сайту: Опендатабот  ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ АТП 16154 зареєстроване 25.08.1998. Податковий борг на 01січня 2019 — 88 270 гривень. У судовому реєстрі 22 документи, з них 6 рішень.

 

На місці події перебувають журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Трансляція – НАЖИВО. Переглянути відео Ви також можете на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

До Тернополя з найкращими хітами їде Степан Гіга

Наступна стаття

На Тернопільщині кількість планових перевірок зменшилась на третину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.