На Тернопільщині через зіткнення з авто загинула 70-річна водійка скутера

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на Кременеччині. На дорозі не розминулися автомобіль і скутер. Водійка двоколісного транспорту від отриманих травм померла через дві години у лікарні.
За попередніми даними, скутером HONDA Lead керувала 70-річна жителька села Великі Млинівці. Жінка не мала документів на транспорт. Вона виїхала з бічної вулиці на головну із задньої частини припаркованого на узбіччі вантажного автомобіля Volvo-fh не пропустила автомобіль та допустила зіткнення із OPEL Combo.
В результаті удару, кермувальниця отримала закриту черепно- мозкову травму, струс, закритий перелом променево-запясткового суглобу. ЇЇ доправили в анастезіологічне відділення місцевої лікарні. Проте врятувати життя жінки не вдалося. За дві години після ДТП вона померла.
Попередньо, усі учасники автопригоди тверезі. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.
Попередня стаття

«Зеленський об’єднав протестний електорат», – соціолог

Наступна стаття

У Збаражі чоловік обпік очі екс-дружині та викрав 4-місячне немовля

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.