У Чорткові вандали потрощили великодні композиції (Фото)

Святкові композиції, які встановили у центрі Чорткова до Великодня, зруйновані. Вандали потрощили та порозкидали деталі і декор. Про прикрий випадок у соцмережі повідомила Наталія Горяча. Жінка не стримуючи емоцій, зокрема, написала:

“НЕ шановні жителі Чорткова та гості міста! Чи бачили ви колись сльози розчарування і нерозуміння на очах у дітей, коли вони бачать сплюндровані результати своєї творчої праці? Я бачила. І плакала разом з ними. Бо комусь конче треба було дослідити , з чого ж воно зроблено? Мало просто помилуватися, сфотографуватися.  Минулого тижня ФБ гуляв пост про те, як красиво напередодні Великодня у Чорткові, які чудові композиції на площі. А сьогодні я побачила те, від чого і злість, і гнів, і розчарування. Як вмотивувати дітей творити прекрасне, коли воно не потрібне?

Нагадаємо, красиві великодні композиції на центральній площ Героїв Євромайдануі Чорткова встановили напередодні величного християнського свята. Працювали над ними освітні заклади міста.

Попередня стаття

Аварійний будинок у центрі міста загрожує життю тернополян (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі біля забудови, яку затопило, збирається комісія (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.