На Тернопільщині молодятам дарували іграшки замість квітів

У Шумську молодятам на весіллі дарували іграшки замість квітів. Про це гостей заздалегідь попросили самі молоді. Запрошені дослухались і на свято принесли подарунки для дітей. Після забави іграшки отримали діти, які їх потребували. Таким подарункам малеча була дуже задоволена, як і самі наречені – вони створили гарний настрій та показали добрий приклад для інших пар.

«Дякуємо гостям нашого весілля, які долучилися до акції «Замість букета – іграшка»! Ваші подарунки знайшли малечу, яка про ці іграшки могла тільки мріяти! – написала Лілія Ткачук на сторінці у Фейсбук.

Отож, такий вчинок став гарним початком подружнього життя. У коментарях вже пропонують започаткувати флешмоб «Замість букета – іграшка».

Попередня стаття

«Тарас Пастух – знає проблеми родин загиблих. Він не підведе», – батько загиблого побратима Анатолій Герасевич

Наступна стаття

За нами робота, за вами – контроль, – кандидат у нардепи від “Громадянської позиції” Олександр Савченко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.