На Тернопільщині через порушення ПДР впродовж двох годин трапилося дві ДТП

Дві ДТП продовж двох годин трапилися сьогодні на Тернопільщині. В обох випадках причиною аварії було порушення водіями правил дорожнього руху.

Так, о 9:00 годині на трасі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, поблизу села Романівка зіткнулися автомобілі Volkswagen Transporter та автомобіля Volkswagen Caddy. За попередньою інформацією, водій іномарки Volkswagen Caddy не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з задньою частиною автомобіля Volkswagen Transporter. Як наслідок, 44-річна пасажирка Volkswagen Caddy отримала травми. Надалі, всі обставини справи встановлюватиме слідчий.

Об 11:05 годині на тій же трасі, проте вже поблизу села Смиківці, водій Mercedes Sprinter, виїжджаючи із другорядної дороги, не надав перевагу в русі водію Daewoo Lanos, який в цей час рухався головною дорогою. Внаслідок автопригоди, 72-річний водій Daewoo отримав незначні тілесні ушкодження, але від шпиталізації до лікувального закладу відмовився. На 40-річного кермувальника Mercedes інспектори склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП). Матеріали справи передадуть у суд.

Попередня стаття

“Бо не хочу”: між водієм тернопільської маршрутки і пасажиркою виник конфлікт через квиток

Наступна стаття

У Тернополі “замінували” центральну районну лікарню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.