Від вибуху постраждав ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий (Оновлюється)

Від вибуху біля власного дому постраждав ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.  Це стало відомо виданню з власних джерел, сьогодні, 4 вересня, вранці. Ректору відірвало кисть. Його стан стабільний. Найбільше постраждала його дружина. Подружжя у відділенні травматології обласної університетської лікарні.

У відділі зв’язків із громадськістю Головного Управління Нацполіції в Тернопільській області наразі нічого не коментують, – пише Терміново. Детальніше – згодом.

Нагадаємо, останнім часом у Тернополі неодноразово знаходили підозрілі пакунки. У останньому з випадків цей пакунок вибухнув.  Це сталося 3 серпня, близько 7:50 на вулиці Замковій. Як писали місцеві сайти, вибухівка була у подарунковому пакеті, який поставили на авто дружини одіозного екс-заступника міського голови Володимира Камінського і його випадково відкрив перехожий, якому відірвало пальці. У офіційному повідомленні поліції йшлося про те, що на капоті автомобіля NISSAN QASHQAI здетонував саморобний пристрій.

У результаті вибуху за меддопомогою з рваною раною руки до лікарні звернувся тернополянин, 1981 року народження. Чоловік на момент вибуху був неподалік автомобіля. Про вибухівку у подарунковому пакеті напряму тут не згадувалося. Однак було застереження від правоохоронців про те, що у разі виявлення пакунків, сумок чи невідомих предметів у вигляді подарунків, не підходити, не відкривати, а одразу телефонувати на лінію “102”.

Попередня стаття

«Потрібно зняти, бо зажиріли», – тернополяни про скасування депутатської недоторканності (Відео)

Наступна стаття

На подвір’ї ректора ТНЕУ – вибух (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.