На «Дружбі» в Тернополі хочуть відкрити сквер імені Героя Павла Баса

Із проханням про дозвіл відкрити сквер на масиві «Дружба» 25 жовтня на сесії міської ради до депутатів звернувся Володимир Петришин, голова тернопільського обласного осередку політичної партії «Національний корпус». За його словами, створити відпочинкову зону планують по вулиці Гетьмана П. Орлика, 4 а у Тернополі.

Згідно проекту рішення міської ради від 27 серпня, земельну ділянку, розміром 0,3638 гектара, виділили підприємству ТОВ «Ресторан Калина» для обслуговування нежитлового приміщення.

Маємо інформацію, що там збираються зводити багатоповерхівку. Частина цієї ділянки віднесена до рекреаційної зони, яку, згідно законодавства України, забудовувати заборонено. Крім того, ця земля – навпроти будинку, де жив Павло Бас – боєць полку «Азов», який загинув під час російсько-української війни, та меморіальної таблиці Герою. Ми просимо дати дозвіл на створення там скверу імені Павла Баса та облаштувати в ньому спортивний майданчик. Вже розпочали збір коштів, – сказав на сесії міської ради Володимир Петришин.

 

 

Попередня стаття

За тернополянами, які спалюють листя, стежитиме квадрокоптер

Наступна стаття

На Тернопільщині держслужбовці привласнили 500 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.