У ДТП зі шкільним автобусом на Тернопільщині є загиблий (Фото)

Два автомобілі та шкільний автобус не розминулися на Тернопільщині 15 грудня. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Кровінка Теребовлянського району.

За попередньою інформацією, водій автомобіля VOLKSWAGEN Sharan виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом марки “ЕТАЛОН “, а після цього врізався ще в одне зустрічне авто ВАЗ-21074. Такий маневр став летальним для водія ВАЗу. Чоловік, 1957 року народження, житель Тернополя, загинув на місці події.

У ході перевірки стало відомо, що на момент аварії в автобусі перебувало десять учнів, які їхали на шкільну олімпіаду в смт. Дружба. На щастя, діти не постраждали. Кермувальника іномарки – жителя Львівської області, затримали згідно статті 208 КПК.
За попередньою інформацією, усі водії були тверезі, а транспорт справний. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

 

Попередня стаття

У Тернополі проведуть фінал Кубка України з футболу

Наступна стаття

До Дня Св. Миколая в Тернополі виконають бажання дітей з інвалідністю (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.