Восьмеро лікарів Жидачівської районної лікарні не могли встановити діагноз маленькому тернополянину

У смерті 12-річного тернополянина Романа Кулака батьки звинувачують лікарів Жидачівської центральної районної лікарні Львівської області.

Ромчику стало зле під час відпочинку у бабусі. Рідні викликали швидку, дитину відразу направили до лікарні. Проте майже добу 8 лікарів Жидачівської центральної районної лікарні не могли поставити хлопчику правильний діагноз. Спочатку лікували від теплового удару, потім від харчового отруєння.
До Львівської обласної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» Романа привезли у важкому стані. Дитина весь час перебувала у медикаментозному сні. Був підключений до апарату штучного дихання. Врятувати Романа не вдалося.
Батьки кажуть, що їхнього сина вже не повернути. Але вони хочуть покарати винних. Відтак звернулися до правоохоронців та у прокуратуру. Також справа на контролі у Президента України.

Попередня стаття

Вперше за 40 років тернопільський став почистять (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині п’яний священник збив трьох підлітків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.