Медіа-продакшн створена для того, аби ви побачили більше, ніж можна побачити на екранах телевізорів. Аби почули те, що залишається за редакційними рядочками звичних медіа. Відчули емоції, які передають інтерв’юери, дивлячись в очі. Зрозуміли, що на місці героїв наших матеріалів могли б бути ви. Ми є тим центром, який позбавляє вас обмежень. З нами ви відчуєте життя по-справжньому.

МедіаТОР — це унікальний ресурс в інформаційному просторі Тернопільщини. З нами ви пізнаєте всі фарби буднів, зрозумієте, що навіть пустота має значення, бо її можна наповнити.

МедіаТОР — це проект про життя звичайних людей, їхні клопоти і способи ставати сильнішими.

МедіаТОР — якісна медійна платформа, яка поєднує в собі інформаційний портал та відеопродакшн. Колектив МедіаТОРа – досвідчені журналісти, режисери, оператори, фотографи, дизайнери, відео- та звукоінженери. Ми вміємо створювати тренди, писати і знімати про справжнє і важливе.

МедіаТОР — місцева неурядова громадська організація спрямована на відтворення справжнього соціального життя українців. Ми прагнемо не лише розповідати про сучасні проблеми оточуючих, а разом з ними, звертаючись за порадами до досвідчених спеціалістів, шукати способи їх вирішення. Важливу увагу об’єднання приділятиме історичній спадщині Тернопільщини, на відновлення якої поки не знаходять кошти чиновники. І завжди у центрі нашої уваги – цікаві моменти життя області.

 

Попередня стаття

Медіа-центр інформаційної агенції «МедіаТОР»

Наступна стаття

Наталка Колтун

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.