На “Алясці” батько і син лежали непритомними на землі

На місці події патрульні встановили, що медиків викликали перехожі, побачивши, що двоє чоловіків лежать на землі непритомні. Як виявилось це був батько і син. Під час надання медичної допомоги чоловікам, ті почали поводити себе агресивно. Медики викликали поліцію. Молодий чоловік міцно тримав сумку та помітно нервував.

 

Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку згідно ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію». Інспектори патрульної поліції виявили рослини, схожі на головки маку, знаряддя для їх переробки, пристрої, схожі на пристрої для виготовлення та вживання наркотичних речовин, шприц із невідомою речовиною. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.  По даному факту порушено кримінальну справу за ч.1 ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), повідомляє 20 хвилин.

Попередня стаття

Наступна стаття

От чи минає в людини почуття гідності?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.