Олександр Смик: «Без Тернополя неможливо жити»

 

Тернопіль – центр тяжіння, до якого завжди хочеться повертатися, – каже відомий письменник, бард Олександр Смик. Рідне місто він оспівує у піснях, а тернополянам бажає завжди залишатися вірними власним ідеям, щирому коханню та батьківській землі.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Олександр Смик поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– «Диво  моє синьооке, щастя не знає меж. Ну як я міг жити без Тернополя – без нього не проживеш» , – це приспів моє пісні, яка, власне, і говорить про це місто. Тернопіль є центром тяжіння, до якого завжди повертаються. З Днем міста,  тернополяни, – каже тернопільський письменник, бард Олександр Смик.

Попередня стаття

Віктор Овчарук: «Окрасою Тернополя є його мешканці»

Наступна стаття

У Тернополі запустили фонтан завдовжки понад 100 метрів

One Comment

    Avatar
  • Вітаю, пане Олександре! Подобається Ваша щира любов до Тернополя !!! А чи залишилась закоханість у
    Кременець?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.