Понад 100 тисяч учнів краю переступили поріг навчальних закладів (Відео)

Усміхнені, щасливі, засмаглі і відпочивші поспішають школярі до рідних шкіл. Навчальні заклади святково прибрані, на партах книжки. Від нині стартує нова сторінка в історії кожного учня.

– Свято Першого дзвоника – це як моральне налаштування учнів. У перший день навчання діти знаходяться в школі не більше двох годин, вони раді бачити друзів, отримують підручники, підписують зошити і цей нескладний процес їх заряджає, дає відчуття, що вчитись просто – розповідає директор школи з поглибленим вивченням основ економіки Оксана Палига. В цьому навчальному закладі вчаться дітки до 4 класу. Тож, педагоги добре планують, як відзначити День знань так, аби свято учням запам’яталось.

Попередня стаття

Тернопільські патрульні назвали основну причину травмування дітей на дорогах міста

Наступна стаття

Останній шлях Володимира Стаюри (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.