Тернопільські патрульні назвали основну причину травмування дітей на дорогах міста

З початку року інспекторами патрульної поліції Тернополя було зафіксовано 17 ДТП за участю дітей. Зазвичай автопригоди стаються коли малеча сама йде до школи.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, в Тернополі проводять профілактичні заходи «Увага! Діти – на дорозі!», під час яких поліцейські посилено контролюють безпеку дітей на дорогах.

–  Батьки повинні самі неухильно дотримувалися ПДР і постійно нагадували їх своїм дітям, – розповів начальник сектору безпеки дорожнього руху Андрій Петрук. – З початку року інспекторами патрульної поліції Тернополя було зафіксовано 17 ДТП за участю дітей до 18 років, у яких тілесні ушкодження отримало 13 дітей, 1 дитина загинула.

Аналіз дорожньо-транспортних пригод свідчить про те, що в основному автопригоди трапляються коли дітки самі йдуть до школи та повертаються зі школи, а також у вихідні дні, тобто коли діти наодинці.

З першого вересня патрульні будуть відвідувати навчальні і дошкільні заклади міста, щоб провести профілактичні бесіди з дітьми та учнями, щоб вони дотримувалися правил дорожнього руху.

До речі, профілактичні заходи «Увага! Діти – на дорозі!» триватимуть до 20 вересня.

Попередня стаття

Майже два десятки в’язнів колонії на Тернопільщині заподіяли собі тілесні ушкодження, – прокуратура

Наступна стаття

Понад 100 тисяч учнів краю переступили поріг навчальних закладів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.