Тернопільські студенти вимагають повернути гарячу воду (Відео)


Відновити гаряче водопостачання вимагають студенти Тернопільського національного економічного університету. Як і решта тернополян, гарячу воду вони не отримують з червня, за винятком кількох святкових днів у серпні.

Новий навчальний рік стартував, а отже, гуртожитки знову заселила молодь. Скаржаться: аби помити голову чи покупатись, їм доводиться гріти воду в електрочайниках та каструлях, а це займає чимало часу, який могли б присвятити навчанню.

Права своїх студентів відстоює первинна профспілкова організація навчального закладу. Її голова Антон Шевчук вже надіслав листи-звернення до міністра енергетики та вугільної промисловості України, міського голови Тернополя та директора КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». Університет, каже чоловік, заборгованості за послугу не має, тому припинення подачі гарячої води у гуртожитки тут вважають безпідставним. Офіційної відповіді, розповідає Антон Шевчук, наразі не отримали, але чекатимуть тиждень. Якщо їх вимоги проігнорують, – кажуть активісти, 14 вересня вони почнуть акції протесту під стінами міськради.

 

 

Попередня стаття

П’ять років тюрми за торгівлю людьми

Наступна стаття

На Тернопільщину повертається тепло

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.