На Тернопільщині зловили рибних браконьєрів

Улов, вагою понад 78 кілограм, вилучили правоохоронці Гусятинського відділення поліції.

На водосховищі річки Збруч в селі Кокошинці браконьєри виловили вісімдесят три ляша, шість коропів, вісім судаків та сорок карасів.  За словами начальника Гусятинського відділення поліції Олега Гудака, двоє мешканців Хмельницької області за допомогою чотирьох п’ятдесятиметрових сіток виловлювали рибу. Саме у той момент, коли браконьєри витягували улов, їх піймали представники Тернопільського управління агенства рибного господарства.

З місця злочину правоохоронці вилучили знаряддя для незаконного вилову риби, човен та рибу. Свою провину чоловіки визнали. Один з них уже притягувався до відповідальності за браконьєрство.

Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 249 частина 1 ККУ – незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом. Триває слідство, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Бронзовий макет костелу встановили у центрі Тернополя (Подивитись)

Наступна стаття

Силачі Тернопільщини побили рекорд України (Подивитись)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.