Лікарні та школи Тернопільщини готуюся до холодів

Фото з соцмереж

На Тернопільщині соціально-культурні заклади  майже на 90 % готові до зими. Зокрема, до опалювального періоду підготовлені 80% загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів та 85% медичних установ. Щодо інших об’єктів, стан підготовки водопровідно-каналізаційного господарства становить 83%, житлового фонду – 88%, дорожньо-мостового господарства – 82 %. Для зменшення неефективності використання енергоносіїв по області встановлюють будинкові лічильники. Повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації.

Попередня стаття

Чим Тернопіль здивував нового очільника патрульної поліції?

Наступна стаття

Півсотні тернопільських школярів отримають іменні стипендії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.