На подвір’ї тернопільського ВНЗ влаштували спортивний флешмоб

Сьогодні, 20 вересня, в Тернопільському національному педагогічному університеті відзначили  Міжнародний день студентського спорту.

Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU). В цей день у всіх вищих навчальних закладах проводяться спортивні змагання з різних видів спорту, майстер класи, спортивні розваги, зустрічі з видатними спортсменами.

Долучившись до свята студенти ТНПУ провели флешмоб – віджалися від підлоги 22 рази, повідомляє прес-служба навчального закладу.

Попередня стаття

П’яні водії у Тернополі скоїли майже сотню ДТП

Наступна стаття

Вихідними на Тернопільщині відбудеться етно-фестиваль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.