Зйомки фільму «Король Данило», у якому грають тернопільські актори, закінчать у листопаді (Відео)


Перший український історичний бойовик – так охрестили фільм «Король Данило». Зйомки фільму триватимуть ще два місяці, далі тривалий процес монтажу. На великі екрани кінострічка вийде у травні 2018 року.

– Ми маємо дуже мало інформації про той період, коли правив король Данило. Обстановку відтворюємо завдяки зарубіжній літературі, а знімальний майданчик – облаштовуємо самотужки. Зйомки проходять на Львівщині та Київщині. Також нам підійшли ландшафти Тернопільщині, зокрема працювали на горі Бона, що у Кременці, а також плануємо роботу у лісах на Шумщині, – розповідає режисер фільму «Король Данило» Тарас Химич.

Серед акторів стрічки близько півсотні тернополян. До зйомок залучили бійців військово-патріотичного клубу «Характерник. Виконавцем головної ролі є відомий співак, актор Олександр Алексєєв.

– Мені найбільше запам’яталася бойові сцени, баталії на горі Бона. Також були відверті епізоди. Поки що зі всіма завданнями справляють самотужки, бо маю добру фізичну підготовку. Але можливо будуть і такі моменти, де потрібен буде каскадер, – розповідає виконавець головної ролі.

Попередня стаття

У Тернополі з автобуса випала жінка

Наступна стаття

Збила і повезла до лікарні: у Тернополі шукають водійку-утікачку (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.