Сусіди не вірять у самогубство 30-річного поліцейського, який підірвався на гранаті (Відео)


У смт. Велика Березовиця сьогодні, 26 вересня, близько 13:00, внаслідок вибуху гранати загинув колишній військовий Ростислав Кулик. 30-річний чоловік підірвався на гранаті. Його тіло знайшли на подвір’ї власного будинку, а неподалік – залишки гранати РГД-5. Загиблий працював у поліції. У 2015 році перебував у зоні АТО, де отримав контузію. У військового залишилася дружина, яка теж є працівником поліції і перебуває у декретній відпустці та 9-місячна донька – Жасмин.

Відомо, що Ростислав Кулик саме проходив обстеження комісії, яка приймає рішення про комісування за станом здоров’я. Сусіди згадують  загиблого як хорошого сім’янина, люблячого батька, спокійного чоловіка. Люди розповідають, що сім’я Ростислава Кулика проживала у Тернополі у помешканні батьків, поки у власному будинку у Великій Березовиці робили ремонт. Проте, чоловік з майстрами практично щодня був біля свого дому.

Жителі селища, які добре знали, поліцейського категорично заперечують версію самогубства, запевняють, що у чоловіка було чимало планів на майбутнє. Близькі і знайомі кажуть, він мріяв добудувати будинок і разом з дружиною хотіли народити сина, крім того, Ростислав був надзвичайно світлою та життєрадісною людиною. Він був і досвідченим поліцейським, у 2016 році отримав відзнаку Президента України Петра Порошенка “За участь в антитерористичній операції”.

Ростислав Кулик був співробітником роти поліції особливого призначення ГУНП в Тернопільській області. В органах внутрішніх справ з 2006 року.

Редакція «Першого Інтернет-телебачення «МедіаТОР» співчуває рідним та близьким загиблого.

Попередня стаття

Виявити та знешкодити: на Тернопільщині проведуть антитерористичні операції

Наступна стаття

Анатолій Гриценко спілкуватиметься з тернополянами наживо

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.