Майже дві сотні тернополян здали квитки на потяги. Збитки залізниці – 74 тисячі гривень (Відео)


Через вибухи на Вінниччині з перебоями працює Укрзалізниця. Зокрема поїзди, які мали б курсувати через станцію Тернопіль, Хмельницький та Вінниця, йдуть в обхід зміненим маршрутом. Люди масово здають квитки. Скаржаться, через надзвичайну ситуацію змушені переплачувати та шукати інші шляхи, аби добратися до запланованого місця.

Ми максимально намагаємося інформувати наших пасажирів про те що відбувається з розкладом руху потягів. Зокрема люди мають два варіанти, аби змінювати маршрут та добиратися до станції Львів, або Красне. Або здавати квиток. Ми ж зобов’язуємося повернути повну вартість. Станом на зараз тернополяни повернули 180 квитків на суму 74 тисячі гривень. Цифра не остаточна, повернення  затягнення і до завтра, – розповідає начальник залізничного вокзалу станції «Тернопіль» Ігор Петрик.

Як зауважують у відділі інфраструктури обласної адміністрації проблема з перевезенням існує не лише на залізниці, але й автовокзалі. Відтак на сайті управління є карта, де вказано, як об’їхати проблемні ділянки.

Додамо, що вибухи на військових складах під Калинівкою тривають. Як розповідає очевидець події, член Комітету з питань національної безпеки і оборони Тарас Пастух у місті досі залишаються місцеві мешканці. Люди не хочуть залишати власні домівки побоюючись фактів мародерства. Коли ситуація стабілізується нардеп прогнозувати не береться.

Попередня стаття

У Зборові працюватиме прес для сміття, а відходи сортуватимуть у спеціальні контейнери

Наступна стаття

Чемпіоном світу з футболу в Аргентині став тернополяни

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.