Через недбальство робочих у Тернополі вщент згоріла гаражна добудова (Відео)


Пожежа сталася сьогодні у гаражному кооперативі «Текстильник» на вулиці Спортивна. Зайнялася дерев’яна добудова.  Хоча пожежники спрацювали оперативно,  вона згоріла вщент.

Зранку тут працювали робочі. Вони засмолювали дах. Видно ще тоді там щось загорілося і почало тліти. Потім спалахнув вогонь. Добре, що поруч були люди – вони відразу викликали пожежників, – розповідає очевидець події пан Ярослав.

Очевидці розповідають на місці теперішнього згарища був скляний балкон, всередині зона відпочинку. Нащастя у момент пожежі в середині нікого не було.

Наша робота з’ясувати, чому сталося загорання та чи не було підпалу. Наразі всі обставини  з’ясовуються, – зауважив інспектор патрульної поліції.

Нагадаємо, під час пожежі вогонь було видно із багатоповерхівок мікрорайонів «БАМ», «Канада» та «Східний».

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік до смерті відлупцював жінку палицею (Відео)

Наступна стаття

Єдиний в області камерний оркестр провів сеанс «Музикотерапії» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.