Єдиний в області камерний оркестр провів сеанс «Музикотерапії» (Відео)


Тернопільський камерний оркестр запропонував тернополянам європейський спосіб сприйняття музики. Півтори години глядачі концерту слухали композиції різноманітних жанрів. Такий спосіб подання творів мав на меті розслабити, дати змогу замислитись і мотивувати. Ідея виникнення такого дійства належить самим виконавцям, проект називають «Музикотерапією».

Подібного музичного дійства у Тернополі  ще не було. Взагалі в Україні концерти з такою тематикою не проводяться. В Європі існують цілі інститути, які займаються впливом музики на стан людини, як душевний, так і фізичний. Ми запропонували тернополянам таку атракцію, так вони зцілються, відпочивають набираються сили,  – каже диригенту Камерного оркестру Тернопільської обласної філармонії Андрію Голодризі.

 

Попередня стаття

Через недбальство робочих у Тернополі вщент згоріла гаражна добудова (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни нарешті побачать, як виглядають соціальні картки (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.