Стратегія перемоги: другокласниця з Тернопільщини дивує грою з шахів

7-річна Діана Скорохід, учениця 2 класу Борщівської гімназії імені Р.Андріяшика, вперше взяла участь в сеансі одночасної шахової гри для дітей. Суперників було 11. Аби зіграти одночасно партії з усіма суперниками, шахістка обдумала власну стратегію проти кожного з них. Дівчинка перемогла: з 11-ти партій – 11-ть перемог.

До слова, у Борщові юні шахісти грають в шахи щонеділі, вдосконалюючи майстерність, вміння та навички. Тренувальні турніри відбуваються в приміщенні читального залу районної бібліотеки. Цього разу змагання були дещо незвичними, адже для молодших учасників провели сеанс одночасної гри в шахи. А такий вид гри проводять, зазвичай, титуловані професіонали шахової справи. Про це у соціальній мережі Facebook опублікував користувач Ігор Багрій.

Попередня стаття

Робота у рідному місті чи заробітки? Де жителі Чорткова заробляють на життя? (ОПИТУВАННЯ)

Наступна стаття

Спалах кору: На Тернопільщині дітей без щеплення грозяться не пускати до шкіл та дитсадків (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.