В’язниця через ревнощі: на Тернопільщині чоловік вбив товариша

36-річний мешканець села Дибще Козівського району умисне вбив  63-річного товариша. Старший чоловік часто навідувався до помешкання молодика в сусідній район, де й випивали. Якось, повернувшись додому, молодому господарю дружина довго не відчиняла двері. А коли вже добре роздратований зайшов до хати, застав там свого товариша. Ревнивець розлютився та, незважаючи на перебування в хаті ще двох переляканих дітей, почав з криками та погрозами з’ясовувати стосунки. Під час сварки чоловік схопив дошку і сильно вдарив нею гостя по голові. Той впав на підлогу. Привести потерпілого до тями підозрюваний не зміг. Замість надати допомогу, вирішив завезти побитого додому на тачці. Не довіз. Вже вранці, на польовій дорозі між селами  Комарівка  та Дибще  школярі знайшли тіло чоловіка і покликали людей. Правоохоронців про трагічний випадок повідомив фельдшер. Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали за статтею 208 КПК. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

На перехресті «Гола баба» обіцяють встановити 8 світлофорів (Фото)

Наступна стаття

Робота у рідному місті чи заробітки? Де жителі Чорткова заробляють на життя? (ОПИТУВАННЯ)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.