На Тернопільщині син вбив маму

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

У селі Лозівка Теребовлянського району під час сварки 55-річний чоловік вбив 78-річну жінку. Причиною смерті стали гроші. Затриманий  у скоєному зізнався. За його словами, конфлікт виник випадково, а коли суперечка загострилася – схопив корбу й почав нею наносити удари по голові і тілу матері.

Жінці вдалося втекти. Пенсіонерка звернулася до сусідів за допомогою, повідомивши, що її сильно побив син. Лікарі швидкої допомоги зафіксували у неї відкриту черепно-мозкову травму і госпіталізували потерпілу у реанімаційне відділення. Обстеживши пенсіонерку вже у медичному закладі, медики констатували у неї також забій головного мозку, переломи кісток голови, руки, стегна. Завдані травми виявились несумісними із життям. Потерпіла померла у лікарні.

За повідомленням правоохоронців, чоловік періодично проходив лікування у психоневрологічних закладах, має інвалідність третьої групи. Підозрюваного госпіталізували у психоневрологічний заклад. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільські області.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині під час руху загорівся автомобіль

Наступна стаття

Юні тернополяни боряться за перемогу у чемпіонаті України з футболу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.