На сім років можуть ув’язнити тернополянина за напад на перехожого

Випадок трапився поблизу Центрального універмагу Тернополя. Компанія людей підійшла до студентів, які стояли неподалік торгового центру. Один із невідомих почав просити цигарки, а не отримавши бажаного, почав власноруч обшукувати 18-річного студента. Хлопці висловили протест щодо таких дій. Тоді зловмисник витягнув ніж і вдарив ним юнака в обличчя і двічі в плече. Потерпілого, мешканця Зборівського району, медики госпіталізували до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.  Нападника, 1992 року народження, затримали. Тернополянину інкримінують статтю 296 частина 4 ККУ – хуліганство. Триває слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

У школах Тернополя формують списки невакцинованих дітей (Відео)

Наступна стаття

Юля Мамчак

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.