Незабаром на Тернопільщині очікують заморозки

На вихідних погода на Тернопільщині суттєво не зміниться. У суботу, 7 жовтня, буде хмарно з проясненнями. Вдень невеликі дощі, вітер західний 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі становитиме від +2С° до +7С°, вдень від 9+С° до +14С°.

У неділю опадів не очікують, вітер південно-західний 7 – 12 м/с.Температура повітря вночі коливатиметься від +2С°до +7С°, вдень від +10С° до +15С°.

А уже 10 жовтня в області на поверхні ґрунту та місцями в повітрі прогнозують заморозки 0 – 3°, вдень потепліє – 10 – 15 градусів тепла. Про це повідомляє Тернопільський обласний Гідрометеоцентр.

Попередня стаття

У Тернополі посилено працюють пункти вакцинації проти кору (Відео)

Наступна стаття

Чи потрібні у школі уроки музики та фізкультури? (Опитування)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.