Козацьке свято з унікальним рекордом (Відео)


Сьогодні на Театральному майдані відзначили 75-ту річницю УПА та 4-ту річницю Козацького десантного осередку Українського Козацтва. Для тернополян провели майстер-класи, показали зброю якою воюють в АТО, а ще приготували чотири казани оригінальних страв.

Ми організувалися чотири роки тому. За цей час пройшли Майдан та досі воюємо в АТО. А сьогодні організували свято, аби подякувати тернополян та всі хто долучається до нашої волонтерської роботи. Бо кожна копійка, кожне добре слово – ще один крок до нашої перемоги, –   зауважив наказний отаман Тернопільського козацько-десантного екологічного осередку ім. Дмитра (Байди) Вишневецького Володимир Мосейко.

Також під час дійства встановили унікальний рекорд – приготували найбільшу кількість бичачих яєць в одному казані.

Сьогодні встановлено унікальний рекорд, якого в Україні ще не було. Приготовлено старовинну страву з 1029 бичачих яєць. Ніде в Україні такого ще не готували. Але у Тернополі вкотре довели, що готові до будь-яких кулінарних експериментів, – каже експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

 

Попередня стаття

Унікальний апарат для аналізу крові отримала обласна дитяча лікарня

Наступна стаття

Іван Ковалик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.