На Тернопільщині майже 700 земельних ділянок передали у власність учасників АТО

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Більше півтори тисячі звернень щодо виділення земельних ділянок написали учасники АТО до Тернопільської міської ради. На сьогодні у місті видали 782 дозволи на виготовлення проектів землеустрою та передали безоплатно у власність учасникам АТО 698 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд. Загальна площа виділених земельних ділянок на вулиці Микулинецькій становить 14,52 га.  Також 9 сімей загиблих військових отримали у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на території Тернополя. Повідомляє Тернопільська міська рада.

 

Попередня стаття

У Бучачі репрезентували друге видання мистецького альбому «Таїна Пінзеля» (Відео)

Наступна стаття

Майже півсотні призовників з Тернополя уже відправили до війська

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.