Працюючі пенсіонери стануть багатшими (Відео)


Стартувала запроваджена урядом і парламентом пенсійна реформа. Як зауважив заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов законом встановлено ту справедливість, про яку говорило багато пенсіонерів.

–  Раніше працюючим пенсіонерам виплачували лише 85% нарахувань. Але відповідно до нового закону відновлено виплату пенсій всім працюючим громадян. Таким чином людина зможе  працювати і отримувати заробітну плату та отримувати свою пенсію в повному розмірі, – зауважив заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов.

Нагадаємо, також зросла мінімальна пенсія. Тепер вона становить 1452 грн. Починаючи з жовтня місяця перерахунок буде здійснено для всіх пенсіонерів  за виключенням військовослужбовців.

 

Попередня стаття

У жахливих умовах бабуся виховувала 13-річну дівчинку (Відео)

Наступна стаття

Патрульні затримали трьох дилерів-початківців (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.