Тернополянок вчили знаходити гармонію в собі (Відео)

Проект Територія розвитку.

Краса живе у кожній секунді нашого буття. У ранках, в усмішці, в бажанні бачити ближнього, в спілкуванні з рідними і колегами, у відображенні в дзеркалі. Краса –  це те, що нас наповнює, – переконана співорганізатор свята «Краса в детелях» Ірина Демкура. День краси і стилю цими вихідними відбувся в одному з найвишуканіших закладів Тернопільщини –  розважальному комплексі Forum Hall. Сюди із задоволенням прийшли тернополянки, аби ознайомитись з трендовими новинками сезону.

– Кожна жінка уявляє себе красивою по-своєму. Для нас, організаторів  заходу, краса –  це, насамперед, усвідомлення того, що ти живеш, що ти є зараз, що ти є в цей момент, що ти – щасливий кожної хвилини. Тому сьогодні ми говоримо про красу зовнішню і красу внутрішню,  в одязі, в косметиці, в здоров’ї, в позитиві, в усмішці, в сім’ї. І це все поєднано в одному слові – жінка, –  каже співорганізатор Дня краси і стилю Ірина Демкура.

Гості стята першими дізнались про модні тенденції цієї осені. Понад годину тернополянки дивились показ мод від виробників відомих українських брендів: Вовк, Андре Тан, Знана юа та студії одягу Мері Ем.

Доповнювати образ, радять стилісти, має макіяж. Тож, тернопільським красуням продемонстрували, як зробити його швидко і гарно.

– Представляємо мейк-ап, який може зробити кожна жінка швиденько перед роботою. Тому, що в нас завжди не вистачає часу, аби привести себе в порядок. І власне, сьогодні на нашому заході ми показуємо, як жінка будь-якого віку, будь-якої зайнятості, може зробити цей образ швиденько красивим і привабливим, – розповідає провідний спеціаліст у сфері краси Олена Шкільна.

Косметика ARTISTRY входить до п’ятірки найкращих у світі, – каже Олена Шкільна. Тож, саме цю торгову марку радить тернополянкам, оскільки ця косметика  дарує жіночій шкірі природною текстуру.

Гарний одяг та макіяж – це лише частина образу, – зазначає відома стилістка Ольга Вінницька. На її переконання, кожна жінка повинна навчитися любити свої недоліки. Лише тоді вона зможе перетворити їх у переваги.

– Для, того щоб гармонійно виглядати, кожна жінка повинна себе полюбити. Коли жінка себе любить, вона, відповідно, за собою доглядає, – підсумовує вона.

Доглядати важливо не лише за зовнішньою красою, але й за здоров’ям, збагачувати організм мінералами та вітамінами. У цьому, стверджують співорганізатори фесту, чудово допомагають фрукти та енергетичні напої. Гостей свята частували свіжою нарізкою від студії «ФруАрт Експрес» та коктейлями від торгової марки ХS.

Свято «Краса в деталях» відбувається у Тернополі вдруге. Це чи не єдиний в Україні захід, де жінкам допомагають підкреслити свою особливість, знайти гармонію між зовнішнім та внутрішнім світами, використовуючи догляд в комплексі. Організатори відмічають, охочих взяти участь у заході щороку більшає, то обіцяють зробити його традиційним.

 

Попередня стаття

Тернополяни збирають голоси, щоб відремонтували аварійний міст (Відео)

Наступна стаття

Важкоатлетка з Тернополя представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи

One Comment

    Avatar
  • Молодці! Проте це не єдиний захід такого плану в Україні. Майже у кожному місті проходять вечори краси та здоров’я

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.