Тернополяни збирають голоси, щоб відремонтували аварійний міст (Відео)


Петицію щодо термінового ремонту чи реконструкції моста на Велико-Гаївському перехресті зареєстрували 13 жовтня цього року на сайті міської ради. За тиждень її підписали майже сотня тернополян із 300 необхідних.

У зверненні зазначено, що з часу, коли міст визнали аварійним і перекрили, минув вже рік. Бетонні глиби, встановлені на проїжджій частині дороги,  ускладнюють рух транспорту. Значно зменшилася пропускна здатність цієї ділянки автодороги.

Скаржаться на «заморожений» стан аварійного моста не лише водії. Пішоходи, які щодня долають цю ділянку автошляху, важко перетнути і саме перехрестя. Світлофор не працює. На думку тернополян, ремонт таких аварійних об’єктів повинен бути першочерговим.

 

Попередня стаття

Унікальну картотеку ОУН знайшли у бідоні на Тернопільщині

Наступна стаття

Тернополянок вчили знаходити гармонію в собі (Відео)

One Comment

    Avatar
  • ЗАДРАЛО, РІК ВЖЕ ЯК “РЕМОНТУЮТЬ”, А СКІЛЬКИ ДТП??? ВЛАДІ НАПЛЮВАТИ НА РАНКОВІ ТА ВЕЧІРНІ ЗАТОРИ, ДТП. СКІЛЬКИ МОЖНА ТЯГНУТИ ЧАС, ЩО ЩЕ НЕ ВИРІШИЛИ ЯК “РОЗДЕРИБАНИТИ” КОШТИ… ЩЕ МІСТ БРУКІВКОЮ ПОКРИЙТЕ)))

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.