На Бандери «Мерседес» врізався у «Тролейбус щастя» (Відео)


Сьогодні, 20 жовтня, поблизу літака «Мерседес» врізався у «Тролейбус щастя». ДТП сталося близько 15:00. Як розповідають очевидці події – у водія іномарки відмовили гальма.

– Це «Мерседес» стукнувся у тролейбус. В машини відмовили гальма тому таке сталося. Тролейбус в цей час трохи притормозив, бо пропускав двох дівчат на пішохідному переході. Удар від зіткнення був сильним, але ніхто з пасажирів тролейбусу не постраждав, – розповідає кондуктор тролейбусу  Ліля Степанівна.

На місці події працюють правоохоронці. Причину ДТП – не коментуються.

– Травмованих у результаті ДТП немає. Водій автівки «Мерседес» був тверезий. У нього не виявлено жодних ознак алкогольного сп’яніння, – зауважив інспектор патрульної поліції Тернополя.

Попередня стаття

Медична реформа: за все платитимуть тернополяни

Наступна стаття

Тернополяни зможуть придбати запорізьке взуття за півціни (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.