Тернополянка, у якої вилучили 36 котів, прихистила нових тварин (Відео)


Мешканці будинку по вулиці Дружби вже четвертий рік оббивають пороги всіх інстанцій. Через сусідку, яка у власній квартирі влаштувала притулок для котів та собак – у під’їзді сморід, сходами бігають таргани. Щоб врятувати себе та тварин сусідам довелося викликати зоозахисників та правоохоронців.

– До квартири нашої сусідки неможливо зайти. Там суцільна антисанітарія та страшенний сморід. По хаті бродять коти, собаки. Там купа мотлоху. Навіть не знаю, що треба зробити щоб навести лад у цій хаті, – зауважила сусідка пані Тамара.

Разом з котами та собаками у пані Анжели жила її 13-річна онучка. Через антисанітарні умови, в яких жила дівчинка, за сім’ю вже понад рік слідкують соціальні працівники.

Двері до квартири пані Анжели – легко помітити. Вони обшарпані, немає дверної ручки та дзвінка. Двері жінка не відчиняє, проте по телефону говорить охоче. Каже: тварин у неї вилучили безпідставно, та частину їй вдалося відвоювати.

– Те, що трапилося – цілком незаконно. В них не було ні санкції на обшук, ні на конфіскацію. Поліція та волонтери просто зарвалися і вчинили безлад в мене вдома, позабирали тварин, але деяких мені вдалося відвоювати, – каже власниця тварин пані Анжела.

Безлад у себе вдома пані Анжела пояснює ремонтом. Його робить заради онучки, яке живе з нею, бо батьки дівчинки розлучені. У соціальній службі Тернополя про цю сім’ю знать, дитину від бабусі забирають не вперше.

Ще минулого року до нас звернулися сусіди пані Анжели і тоді дитина була вилучена через неналежні умови проживання. Дівчинку передали на виховання мамі. З часом її виховував батько, потім дитина знаходилася у Бережанському санаторії. Як дитина знову опинилася у бабусі – невідомо, – розповіла начальник служби у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради Зоряна Здеб

Після інциденту соцпрацівники ретельніше пильнуватимуть, аби дівчинка відвідувала школу і жила у матері. Жінка зобов’язалась займатись дитиною, інакше її можу позбавити батьківських прав.

 

 

 

Попередня стаття

Веселкова алея вздовж Тернопільського ставу (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині 21-річний водій ВАЗу врізався в дерево і загинув

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.