У ДТП, в яке потрапив тернополянин, загинули молода жінка та донечка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Миртюк Стрийського району.  На автошляху між Стриєм та Моршином 44-річний водій автомобіля «Пежо Експерт», мешканець Тернопільщини, зіштовхнувся із автомобілем «Таврія».

Внаслідок аварії, водій ЗАЗ 1102, 34-річний мешканець Моршина,  із закритою черепно-мозковою травмою, скальпованою раною голови та тупою травмою живота в реанімації. Його 34-річна дружина і 10-річна донечка загинули на місці. Керманича автомобіля «Пежо Експерт» і трьох його пасажирів також госпіталізували. Повідомляє ГУНП у Львівській області.

Попередня стаття

Володимир Гевко

Наступна стаття

Тернопільських пенсіонерів вчитимуть не довіряти чужинцям (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.