Громадські слухання щодо котелень на торфі були недійсними, – міський голова (Наживо)

Триває пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Тернопільської міської ради. У сесійній залі зібралося близько сотні активістів, ще сотня – під стінами установи. Люди кажуть, що відправлятимуть до приміщення міської ради  ініціативні групи, аби кожен мав змогу висловитися.

Загалом активісти виступають проти забудови парків і побудови котелень у Тернополі.

– Ще 24 вересня відбулися громадські слухання щодо заборони будівництва котелень на торфі. Це рішення депутати мали розглянути на першій сесії. Тому сьогодні під стіни міської ради і прийшли громадські активісти. Ми вимагають депутатів почути нас, – каже активістка Юля Мамчак.

Натомість міський голова зауважив, що подію, яка відбулася 24 вересня, важко назвати громадськими слуханнями.

– Це були збори мешканців, а не громадські слухання. Туди зігнали лише 250 людей, – зауважив Сергій Надал.

Активісти, що прийшли на сесію, кажуть що слухання не були оскарженні в суді. А тому, відмова у розгляді проекту громадських слухань є порушенням закону і волі людей.

На місці події працює знімальна група Першого інтерет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Подія транслюється НАЖИАВО.

Попередня стаття

Перед міською радою правоохоронці перевіряють активістів металошукачами (Наживо)

Наступна стаття

Громадські активісти заявляють про велику кількість незаконних забудов (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.