Громадські активісти заявляють про велику кількість незаконних забудов (Наживо)

Проти будівництва спортивного комплексу у парку Національного відродження, зведення багатоповерхівки по вулиці Галицькій та забудови у дворі будинку по вулиці Карпенка виступають тернополяни.

Зі своїми вимогами люди прийшли на сесію міської ради. Кожному з них обіцяють дозволити висловитися.

– У парку Національного відродження вирили котлован. Але ми знову організувалися і припинили будівництво. не розумію чи є у забудовника здоровий глузд. Запитайте мам, які там гуляють зі своїми дітками, спортсменів. Забудова здійснюється під гаслом спортивного закладу, але нею користуватимуться окремі людини, а не громадяни, – зауважив з трибуни сесії зали Богдан Будний.

Також у сесійній залі виступили мешканці будинку по вулиці Галицька 45,43. Люди виступають проти забудови у їхньому дворі 8-ми поверхового будинку. Кажуть, що будівництво незаконне. Також проти незаконного будівництва виступають мешканці вулиці Карпенка.

– У нашому дворі хочуть будувати 5-ти поверховий будинок. Але будівництво планують розпочати не провівши жодних громадських слухань. Більше того у нас немає дитячих майданчиків. Ми просимо, щоб замість будинку спорудили дитячий майданчик, – каже тернополянка Ольга Миськів. 

На місці події працює знімальна група Першого інтерет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Подія транслюється НАЖИАВО.

Попередня стаття

Громадські слухання щодо котелень на торфі були недійсними, – міський голова (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі не працюватиме жодна котельна на твердому паливі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.