Тернопільські правоохоронці отримали нагороди від Прем’єр-міністра України

За гідне виконання професійного обов’язку тернопільські правоохоронці отримали відзнаки від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Пд час розширеної наради, поліцейським їх вручив начальник ГУНП в області Олександр Богомол. Зокрема, подяку отримав начальник сектору Управління карного розшуку обласного відомства підполковник Віталій Гаркавець. Грамотою від Управління Служби Безпеки України нагородили начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Тернопільської області Олександра Розпутнього. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

 

 

 

Попередня стаття

Перевзути машину цьогоріч дорожче (Відео)

Наступна стаття

Тернопільська влада подбала про тих, хто добиратиметься до цвинтаря

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.