Чи варто збільшувати територію Почаївської лаври? (Опитування)


На початку жовтня, під час сесії Почаївської міської ради намагалися передати в безоплатне і постійне користування Московському патріархату більше 2,5 га землі, на якій розташована Почаївська лавра. Проти такого рішення виступило більше двох сотень націоналістів з різних патріотичних організацій. Врешті їм вдалося виключити це питання з порядку денного.

Проте не всі мешканці Почаєва задоволені таким розвитком подій. Зокрема частина висловили своє невдоволення під час сесії міської ради. Інші, активно обговорюють питання у соціальних мережах.

Чи варто збільшувати територію Почаївської лаври? – дивіться в проекті «Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» «Власне бачення».

Попередня стаття

На Тернопільщині легківка врізалася у фуру: водій загинув, його дитина – у важкому стані

Наступна стаття

Дівчинку, яка потрапила у ДТП, не врятували. За життя її мами досі борються лікарі

One Comment

    Avatar
  • А чи неварто нам усім – жителям Почаєва задуматись над тим що ми живемо на землі Ганни Гойськоі котру вона подарувала Почаівській Лаврі- І до 1939 року (перші совєти) ця земля належала монастирю- тож про що суперечка????????

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.