Унікальний вид спорту стає популярним серед тернополян (Відео)


Цей вид спорту подібний до хокею. Щоправда гра проходить без льоду та ковзанів, а замість шайби – м’яч. Флорбол стає популярним серед тернополян. Зокрема унікальним видом спорту захоплюють школярі.

У спортзалі Тернопільської загальноосвітньої школи №27 відбулися змагання серед 1-3 та 4-6 класів. Переможці захищатимуть честь міста на загальношкільній лізі.

– Переможцем серед 1-3 класів  стала «Школа-ліцей №6». У фінальному двобої з Тернопільською  ЗОШ №15 вони перемогли з рахунком 9-2. А третє місце посіли учні дев’ятої школи.  

У старшій віковій категорії, 4-6 класи, фіналістами стала збірна флорбольна команда «Тернопіль» та команда гімназії ім. І. Франка. Перші перемогли з рахунком 14-4 . Третю сходинку у старшій віковій категорії посіла команда «Школи-ліцею №6», – розповідає голова Тернопільської обласної федерації флорболу Володимир Смолка.

Попередня стаття

На Тернопільщині злодії сховали вкрадену львівську ікону (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин обчистив касу на очах у покупців (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.