Дві сотні комп’ютерів під гральний бізнес. Подружжя з Тернопільщини заплатить штраф

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

340 тисяч гривень штрафу сплатить на Тернопільщині подружжя за діяльність у сфері грального бізнесу. Таке рішення прийняв Тернопільський міськрайонний суд.

З метою особистого збагачення чоловік та дружина займалися гральним бізнесом у Тернополі та Чорткові минулого року із червня до середини жовтня. На підставних осіб подружжя орендувало приміщення, обладнавши їх персональними комп’ютерами. А на гральних закладах розмістили логотип державної лотереї “Золотий тріумф”.

Аби приховати злочинну діяльність і уникнути кримінальної відповідальності, на комп’ютерах були відсутні жорсткі диски. Доступ до азартних ігор у «віртуальному» казино здійснювався через  USB флеш-накопичувачі. На електронних носіях містилося програмне забезпечення для роботи з електронною платіжною системою та підключенням до мережі Інтернет.

Під час обшуку грального закладу правоохоронці  вилучили 167 системних блоків, 163 монітори, 97 флеш-накопичувачів та майже 200 тисяч готівкових коштів нелегального прибутку.

Обвинувачені свою вину визнали повністю. Суд призначив покарання у виді штрафу в мінімальному розмірі, тобто 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 тисяч гривень кожному, – повідомляє прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області.

Попередня стаття

14 листопада – Міжнародний день логопеда

Наступна стаття

Тернопільські школярі змагалися у турнірі з флорболу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.