Випала з дверей мікроавтобуса, через необережність. Свідки кажуть, була п’яна (Відео)


Сьогодні вранці на вулиці Володимира Великого з  мікроавтобуса “Mercedes Sprinter”, який рухався кільцем, випала 21-річна дівчина. Вона впала на асфальт, а  транспортний засіб поїхав далі. Підвестися потерпіла не змогла, щоправда, була притомною і одразу ж сіла. Перехожі викликали швидку. Дівчину госпіталізувати. За попередньою інформацією у неї закрита травма живота та забій правого  кульшового суглоба  стегна. Свідки запевняють, що дівчина була п’яною.

У патрульній поліції Тернополя розповідають, на момент прибуття на місці пригоди транспортного засобу не було. З потерпілою працювали лікарі. Власника автівки водії встановили, ним виявися 23-річний тернополянин. Хлопець повідомив, що на момент інциденту за кермом був не він, а друг, але після випадку товариш втік, а  власник забрав свою автівку. Тож щодо нього складено протоколи за керування в  нетверезому стані та без відповідних документів.

Чоловіка, який був за кермом під час того, як дівчина  випала – встановлюють.

Претензій до кермувальника постраждала не має, – кажуть в перес-службі патрульної поліції Тернополя.

Відео сайту – Te News.

Попередня стаття

Тернопільським діабетикам бракує тест-смужок для вимірювання цукру(Відео)

Наступна стаття

Палаючу «маршрутку» водій погасив до приїзду пожежників

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.