Винуватець смертельної ДТП на Тернопільщині розповів причину втечі

Завдяки місцевим мешканцям та камерам відеоспостереження правоохоронці розшукали водія-втікача менш, як за добу. За смерть людини та втечу з місця пригоди відповідатиме 29-річний мешканець села Трибухівці Бучайцького району.  Чоловік, збивши пішохода, втік з місця пригоди.

Нагадаємо, 12 листопада під колесами автомобіля загинув 33-річний житель Бучача. Повідомив правоохоронців про те, що неподалік цвинтаря у селі Трибухівці лежить чоловік, місцевий житель. На місце події прибули слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Медики констатували смерть потерпілого в наслідок дорожньо-транспортної  пригоди.

Правоохоронці кажуть, водій у скоєному зізнався. Чоловік розповів, що, почувши удар в автомобіль, спочатку зупинився. Побачивши під колесами людину, хотів викликати швидку. Проте, неподалік  нього  зупинилося ще дві автівки, водії яких порадили тікати, аби не мати проблем.  Переляканий  чоловік так і вчинив.

Водієві загрожує позбавлення волі – від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, – повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Палаючу «маршрутку» водій погасив до приїзду пожежників

Наступна стаття

Утеплення багатоквартирного будинку за 400 гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.