Утеплення багатоквартирного будинку за 400 гривень (Відео)


Вже три роки у Тернополі діє  програма утеплення будинків. За цей рік термомодернізували 22 будинки. В дев’ятьох із них  замінили вікна , в 12 – утеплили фасади та в одному будинку  встановили  індивідуальний тепловий пункт із заміною інженерних мереж. Найчастіше тернополяни звертаються із заявами,  аби їм допомогли замінити вікна. Завдяки програмі , – каже завідувач сектору з питань енергозабезпечення Павло Савечко, – люди економлять на опаленні майже в половину.

– Попит серед населення на цю програму ми бачимо зростає в геометричні прогресії. Вона передбачає виконання робіт з термомодернізації на умовах співфінансування  70 на 30.   Більшу частину платить міськрада, решту мешканці будинку, – інформує завідувач сектору з питань енергозабезпечення Павло Савечко. 

На наступний рік для реалізації програми у міському бюджеті передбачили 5 мільйонів гривень. Заявки  на утеплення будинків у 2018-му  подали вже 18 ОСББ. Програма користується попитом серед тернополян, адже доплачують вони не багато.  У міськраді розповідаю «Теплими кредитами» можна скористатися до 2020-го року.

Попередня стаття

Винуватець смертельної ДТП на Тернопільщині розповів причину втечі

Наступна стаття

«Заміновані» вокзали: у Тернополі на годину евакуювали пасажирів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.