У Тернополі побудують реабілітаційний центр для дітей з ДЦП

При церкві святого Миколая у Тернополі планують створити  реабілітаційний центр для дітей з церебральними патологіями. Відповідний Меморандум про співпрацю підписали Тернопільська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату, Тернопільський державний медичний університет імені І. Горбачевського та Міжнародна клініка відновного лікування.

Ідея створення центру належить настоятелю парафії Святого Миколая Чудотворця в Тернополі протоієрею Івану Лесику. Потреба у такому закладі в області є нагальною. Реабілітаційний центр для дітей з ДЦП, – каже отець, побудують у новому мікрорайоні “Варшавський” при церкві Святого Миколая Чудотворця. Церква бере на себе функцію соціального служіння, залучатиме до цього усіх небайдужих людей.

До кінця цього року всі сторони матимуть загальне уявлення і концепцію реабілітаційного центру, його архітектурного вирішення, забезпечення обладнанням, облаштування. Наступний крок – виготовлення проекту будівництва, а опісля спорудження реабілітаційного центру. Повідомляє прес-служба Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Попередня стаття

Найяскравіші у житті спогади тернопільській журналістці подарували вулиці рідного міста

Наступна стаття

“Побив поліцейських, бо хотів дисциплінувати”, – Олександр Башта (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.